8.11.2012

Peplumneule


Te kenen mielestä peplum-vaatteet ovat vain outoja härpäkkeellisiä muotivirtauksia, nyt tarvitsis taas vaihtaa kanavaa.

Täällä kun peplum-tykkäykselle ei näy loppua. Tänään kerron yhdestä uutukaisesta ja myöhemmin vielä kahdesta muusta :D ...kunnon peplum-yliannostus siis luvassa!

Tällä kertaa löysin peplumhelmaisen neuleen, jota kuolasin jo tovin muutaman blogin kautta ennen kuin se rantautui Henkkamaukan nettikauppaan. Eli tilaukseen lähti alta aikayksikön.


Ja pienet fanfaarit vois soida just nyt taustalla, sain nimittäin Miehen ottamaan ihka ensimmäiset asukuvat. Tästä tuskin tulee mikään harva se päivä toteutuva tapa, mutta ehkä silloin tällöin saamme nauttia selkeistä kuvista, joista voi jopa erottaa mitä mulla on päällä. :)

Paketissa piti olla neule ja kahdet sukat, mutta tuli sukat ja kaksi neuletta. Totesin vaalean villaneuleen sopivan kokoiseksi, enkä kovasti harmitellut, kun sen hinnaksi tuli 7,90€.

Jos neuleen muoveissa lukee röda strumpor, niin siellä ollaan varmaan henkkamaukan pakkaamossa meinattu että sehän on sitten röda strumpor. Oli siinä hihat tai ei. :D


Ps. Hei jos joku haluaisi itselleen myös Zippybootsit kunnon alennuksella, ne on vielä puoleenyöhön saakka Grouponilla 89€! Tää tulee nyt auttamattoman myöhään, mut hyödyntäkää etu jos suinkin ehditte!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...