7.9.2011

Flypaper x2

Olen ehtinyt käydä viikon aikana täällä Groningenissa jo kahdesti elokuvissa...ja uskokaa tai älkää, kävin oikeastaan vahingossa katsomassa saman elokuvan molempina kertoina :D

Antakaas kun selitän. Viime perjantaina ihanat kämppikseni ehdottivat elokuvailtaa. Lähdin ilomielin mukaan katsomaan leffaa, jonka tytöt olivat valinneet.

Kyseessä oli komedia nimeltä Flypaper. Pääosassa on Greyn anatomiastakin tuttu Dr. Dreamy eli Patrick Dempsey...En olisi ehkä tullut valinneeksi elokuvaa itse, mutta nähtyäni sen ei se ollut ollenkaan hullumpi! Mutta miksi mennä katsomaan elokuva kahdesti?

No, katsokaas kun opiskelijajärjestö jonka ohjelmassa olen ollut mukana viime päivät, järjesti myöskin elokuvanäytöksen tänään. Kukaan ei tiennyt mikä elokuva on kyseessä, ennen kuin istuimme teatterin penkkeihin. Ei ole vaikea arvata, mikä leffa lopulta ilmoitettiin näytettäväksi... :D

No minkäs teet. Tässä vielä kuvia hollantilaisesta leffateatterista:Pathé on elokuvateatterin nimi. Asunnolta jossa asun, on teatterille lyhyt kävelymatka :)


Leffalippu maksaa n. 9e. On myös mahdollista ostaa 19e kuukausikortti,
jolla voit käydä elokuvissa niin paljon kuin haluat!


Popparit ja virvoitusjuomat kuuluvat asiaan täälläkin...

....mutta sen lisäksi myös kylmä huurteinen. :) Iloinen poksahtelu ja sihahtelu
vain kuului kun opiskelijoitten leffanäytös alkoi!


Huomenna alkaa vihdoin oppitunnit ja tapaan omat luokkakaverini. Luokallamme on 30 oppilasta 16:sta eri maasta! Tulee olemaan mielenkiintoista.

Lupaan ottaa kuvia myös koululta ja kerron myöhemmin lisää paikallisesta opiskelusta!
2 kommenttia:

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...