15.9.2011

Hollantilainen korumerkki

Vaikka olin jo melkein unten mailla, on pakko kirjoittaa teille vielä paikallisesta korumerkistä, johon törmäsin internetin ihmeellisessä maailmassa! Olen myyty.

Fashionology on hollantilaisen Rachel Duisterin perustama korualan yritys, jonka käsintehtyjä tuotteita voi ostaa netistä


Jo muutamassa kuukaudessa Fashionologyn korut herättivät huomiota stailaajien ja muotibloggareiden joukossa. Pian koruja pyydettiin myyntiin liikkeisiin ympäri maailman ja lehtien muotikuvauksiin. Fashionologyn koruja on nähty esimerkiksi Ellen, Grazian ja Glamourin sivuilla.
Fashionologyn korut ovat käsityötä alusta loppuun. Sormusten, riipusten ja rannekorujen muotit kaiverretaan käsin ja osa koruista varjostetaan käsin kuvioiden korostamiseksi. Myös ranne-, kaula- ja korvakorujen kokoaminen tapahtuu käsityönä yrityksen kotikaupungissa Rotterdamissa.


Mikä parasta, mun mielestä laadukkaasta työstä huolimatta hinnat ei ole mitään päätä huimaavia, päinvastoin!Kevät 2011 tuo Fashionologyn valikoimiin uusia luonnonmateriaaleja ja lisää värejä, kuten viininpunaista, hiekkaa ja vihreää. Alkukevään uusia tuotteita ovat turbaani- ja linnunkallo-sormukset. Fossiilikorujen rinnalla tullaan näkemään kvartsista valmistetut kaulakoru ja sormus, sekä laavasta, puusta ja jadesta valmistettuja rannekoruja. Myöhemmin tänä vuonna luontoteema jatkuu, kun sormuksiin ja kaulakoruihin upotetaan aitoja eläinten hampaita. Myös suosittu höyhenten inspiroima sarja tulee saamaan uusia koruja.


Mitä mieltä te olette, tykkäättekö??


Ps. Kannattaa käydä katsomassa Fashionologyn nettikaupassa, siellä on vielä lisää vaikka mitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...