21.9.2011

Blogijunkie

Kysymyspostaukseen oli tullut kysymys lempiblogeistani, ja halusinkin esitellä ne näin erillisessä postauksessa.


Alun alkaen oman blogini nimikin juontaa pitkälti siitä, että olen hurahtanut totaalisesti vuosien varrella blogien ihmeelliseen maailmaan. Etsin säännöllisen epäsäännöllisesti uutta luettavaa, mutta vakituisesti seuraan viimeisimmän laskuni mukaan aika tarkkaan sataa (100!) blogia. Tiedä sitten onko tuo paljon vai vähän, kertokoon ken tietää.


Ja tässä kohtaa sadan eri blogin esitteleminen olisi melkoisen hankalaa, joten ajattelin summamutikassa esitellä blogisuosikeistani jotain vanhaa, jotain uutta ja...jotain hollantilaista! :)


En lähde noin vain lainailemaan kuvia toisten blogeista, joten tällaista sen sijaan! :D
Oman blogini oikeasta reunasta löydät valmiin listan melko erilaisia lemppariblogejani, osa ihan tuntemattomien, osa ystävieni pitämiä.


Tässä kyseisessä listauksessa voisivat hyvinkin olla myös nämä kotimaiset blogit:Ihania valokuvia, klassista pukeutumista, tyylikästä sisustamista. 
Niistä on Charin blogi mielestäni tehty!

Ikuisena Italia fanina haaveilen Julian blogia lukiessani 
seuraavasta matkastani saapasmaahan.

Stellan blogin parissa pieni rokkari sisälläni herää
ja mieleni tekee enemmän niittejä ja mustia vaatteita.
Sekä mäyräkoiraa! <3Nämä ulkomaalaiset blogit ovat olleet jo pitkään suosikeissani...
Voiko jonkun elämä oikeasti olla tällaista!?
Italialaisen Chiaran päivät täyttyvät designvaatteista, laukuista ja kengistä.


Kauniita ja persoonallisia ihmisiä sekä vaatteita. <3


Tällä kertaa listan ainut sisustusblogi. Ruotsalaisen Philian kotiin 
olen törmännyt myös Plazan kannessa.
Ja voiko lapset olla enää söpömpiä?! Näitä suosikkeja lukiessa on vierähtänyt tunti jos toinenkin!
Ja sitten niitä uutuuksia! Näihin olen törmännyt ihan hiljattain ja mukana on ehkä hiukan erilaisempia blogeja, olkaa hyvä:
Näihin kuviin pätee kyllä sanonta pieni maailma!Mum&babies <3Ihana blogi, jonka avulla pääsee hetkessä keskelle Afrikkaa.
Ja sitten pari lupaamaani hollantilaista blogia, joiden pariin eksyin vasta saavuttuani itse tänne tuulimyllyjen maahan. Molemmat ovat nuorten hollantilaisten tyttöjen pitämiä muotiblogeja ja mikäs sen inspiroivampaa!En lähtenyt tarkoituksella avaamaan jokaisen listaamani blogin kohdalla, mistä se tarkalleen kertoo ja miksi juuri se on päätynyt suosikit-kansiooni. Toivon, että tutkitte ja löydätte itse jotain uutta ja mielenkiintoista ja ehkä jopa sen uuden lempparibloginne.

Älkää myöskään unohtako tätä jo aiemmin tekemääni postausta erilaisista ja mielenkiintoisista blogeista joita luen!

Ja kiitos ja halaus vielä sille anonyymille kysyjälle, joka tiedusteli lukemiani blogeja, toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi <3


Kuvat We<3it
2 kommenttia:

 1. iso kiitos ihanasta postauksesta! :) suurin osa luettelemistasi blogeista olikin itselleni täysin vieraita, vaikka monia blogeja seuraankin. Ja sun blogi on muuten tosi ihana ja sulla on ihanan positiivisia ajatuksia pukeutumisesta ja elämästä yleensä! Terkkuja sinne Hollantiin täältä Suomesta!! :)

  VastaaPoista
 2. Et kuule usko kuinka hyvä mieli tästä kommentistasi tuli!

  Ollut vähän hankala päivä, kova päänsärky vaivannut ja taisin nukkuakin huonosti, mutta luettuani tämän alkoi taas hymyilyttää ja sain uutta energiaa :)

  Kieltämättä täällä blogissa tulee helposti esiin vain se positiivisuus, kyllä niitä huonoja päiviä on minullakin. Mutta olen tarkoituksella jättänyt sen puolen pois blogista, jotta täällä voin keskittyä jakamaan hyvää mieltä ja saamaan sitä myös itse, niin kuin tämän kommenttisi ansiosta <3

  Paljon terkkuja ja halaus täältä myös sinne!

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...