19.9.2011

Tuliaisia Suomesta

Hei, mites teidän viikonloppu sujui? :)

Itselläni oli paras viikonloppu aikoihin, sen verran kova ikävä oli ollut rakasta Miestä <3 Ei tehty viikonlopun aikana mitään valtavan ihmeellistä, esittelin kaupunkia (ollaan oltu yhdessä täällä kerran ennenkin, mutta jotain uutta oli näyttää), kävimme ravintolassa syömässä, elokuvissa pussailemassa :D , kaupungilla vaatekaupoissa ja parissakin eri puistossa kävelyllä.

Tulen tekemään parikin postausta vielä myöhemmin viikonlopun ohjelmaan liittyen, joten to be continued!Leipä ja tee tuli tilauksesta, mutta Ellen asuste -numero oli ihana yllätys! <3Olen super iloinen niistä kysymyksistä, joita olen viikonlopun aikana saanut, ISO kiitos niistä! Luulenpa, että tämä oli ihan sopiva määrä näin ihka ensimmäiseksi kysymyspostaukseksi, valtavaa vyöryä kysymyksiä en odottanutkaan ja olin jo näistä valtavan otettu. :)

Vastaan kysymyksiin kahdella eri postauksella tämän viikon aikana, toisessa kerron blogeista, joita seuraan ja toisessa voisin vastata molempiin saamiini kysymyksiin koskien tänne Hollantiin lähtemistäni. Ihan loistavat postausideat, tiedän jo nyt, että näitä on todella mukava tehdä!Maistoin tätä teetä ennen lähtöäni ja ihastuin!
En löytänyt edes mitään vastaavaa täältä, joten pyysin Mieheltä tuliaiseksi <3


Ruisleipää oli jo muutaman viikon jälkeen järjetön ikävä! :P


Mies keräsi kyllä taas sellaiset plussapisteet ;)
Miten se keksikin tuoda juuri asustelehden!Vielä voitte tämän illan aikana pommittaa kysymyksillä ja tottakai koska tahansa jatkossakin! Myös postaustoivomuksia saa esittää milloin vain, toteutan niitä mahdollisuuksien mukaan.


Mukavaa alkanutta viikkoa! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...