12.9.2011

I love my bike!
Tänään sain vihdoin jumissa olleen pyöränlukkoni auki! Ei muuta kuin menoksi. :)
Täytyy sanoa, että viimeisen parin viikon aikana on tullut ainakin pyöräiltyä täällä Hollannissa enemmän kuin koko alkuvuonna yhteensä! Jo muutaman peräkkäisen pyöräilypäivän jälkeen reidet huusivat hierontaa ja Voltarenia, eikä viimeiseksi sen takia, että lainapyöräni on jämähtänyt suurimmalle vaihteelle :D


Ja täytyy myöntää, että täällä polkiessa kokee ihan erilaista vauhdin hurmaa kuin kotona Suomessa polkiessa. Paikallisen tunnistaakin aina siitä, ettet ehdi edes kunnolla huomata mikä ohitsesi kiisi, kun jo näet hollantilaisen pyöräilijän takavalot...Paikallinen tapa istua kyydissä näkyy kuvassa keskellä :)


Vaikka välillä ballerinat kastuvat läpimäriksi vesilammikoissa ajaessa ja vesi virtaa silmistä vastatuuleen puskiessa, niin ainakin kunto kasvaa ja tuskin pyöräilystä ainakaan haittaa on reisien ja pepun kiinteytymisen kannalta ;)

Mutta parina päivänä olen kaiholla muistellut omaa rakastani kotona... <3


En kyllä uskaltaisi omaa pyörääni tänne tuoda, vaikka se olisi mahdollistakin. Siinä tuskin lukot riittäisivät estämään sen viemistä. Paikallisillakin on monilla aika rämät pyörät alla, koska niitä varastetaan todella paljon. 

Kadulla joku hämäräveikko saattaakin tulla kauppaamaan tällaista vietyä yksilöä viidellä eurolla...tällaista "edullista" versiota varoitellaan kuitenkin joka välissä ostamasta, koska myös poliisi käy säännöllisesti pyöriä läpi esimerkiksi koulujen pihoilla ja vie mukanaan varastetut.


Pyöräilemisiin! 


Kuvat We<3it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...