29.9.2011

Uusia merkkejä

Tänään on tullut hankittua muutamia perusjuttuja. Meikinpoistoaineet vetelivät viimeisiään, joten suuntasin paikalliselle Stockalle ja paikkasin tilanteen. Kokeiluhaluisena en tarttunut perus loréaleihin, vaan päätin testata jonkin uuden tuotemerkin, joka kuitenkin sopisi opiskelijan kukkarolle.Sephora on itselleni täysin uusi tuttavuus.


Tunteeko joku teistä kyseistä Sephora merkkiä entuudestaan? Ihan hyvin tuntuu nassu lähtevän puhtaaksi, mutta sanotaanko, että tässä hinta kohtaa laadun. Halvalla ihan perus hyvää.


Vähän tuli kyllä Lumenen vastaavaa tuotetta ikävä... 


Hankintalistalla oli myös pari uutta perus t-paitaa. Kierrellessäni aurinkoisessa säässä kaupungilla, törmäsin ennestään tuntemattomaan liikkeeseen. America Today luki liikkeen ovella ja tutustuttuani valikoimaan, olin löytänyt juuri sellaiset v-aukkoiset paidat, joita olin kaivannutkin. Kerrankin näin helppoa!

Ja sain mietittyä jo asujakin pertsapaitojen ympärille...


Shortsit ja huivi Zara, kengät Bianco ja t-paita American Today.


Onkohan mun rintavarustus muuttanut väliaikaisesti osoitteensa hauiksen tienoille, vai miten musta tuntuu, että jostain puuttuu jotain ja jossain puolestaan on liikaakin! :D

Sen siitä saa kun maailman itsekriittisin ihminen alkaa julkaista itsestään selkeitä ja tarkkoja kuvia...Bleiseri Zara, hame Levi's, kengät Bianco ja paita sieltä American Todaysta.
Ja koru  oli tämä.


Tämän näköisenä ajattelin lähteä huomenna ovesta ulos. Mitä mieltä ootte?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...