3.9.2011

Hurjaa menoa Hollannissa

Hei kaikki ihanaiset! Pahoittelen, että aikaisemmista lupailuistani huolimatta en ehtinyt laittaa kuvia uudesta ympäristöstäni aiemmin. Perjantaina oli ohjelmassa oppilaitokseni esittelypäivä kaikille kansainvälisille opiskelijoille.

Samalla tarjoutui tilaisuus liittyä ESN:n eli Erasmus Student Network:n jäseneksi ja osallistua heidän avajaisviikkonsa ohjelmistoon. Ja siitä eteenpäin kun olin pistänyt nimeni paperiin, on kiirettä pitänyt! :)

Mutta nyt niitä lupaamiani kuvia. Ensin vähän paikallista arkkitehtuuria:


Taloja Fish Marketin laidalta.

Ravintola "Kolme siskoa".

Groningen Museum


Tänään sain myös oman pyörän! Pyörien määrä on jotain ihan käsittämätöntä (niitä on jopa enemmän kuin itse asukkaita, joita on 180 000!) tässä kaupungissa ja liikenne on sen mukainen. Tarkkana täytyy olla, mutta kunhan muitten sekaan uskaltautuu, fiilis on mahtava, tuntee heti olevansa kuin yksi paikallisista.


Tässä rautatieaseman pyöräparkki.

Pyöräilijöille on omat liikennesääntönsä ja liikennevalonsa.

Pyöriä myös varastetaan paljon, eikä aina edes 3 lukkoa ole tarpeeksi!Myös yöelämä on vilkasta, kaupungista löytyy ravintoloita niin paljon, että vaikka vuoden jokaisena päivänä valitsisit uuden, et ehtisi käydä kaikkia läpi. Ja hyvä olut maksaa noin 2-3 euroa... ;)

Pelkäksi juhlimiseksi ei touhu kuitenkaan ole menossa, tänään ohjelmassa oli teatteria ja museota, huomenna taas koko päivä menee urheillessa. Kerron siitä lisää myöhemmin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...