5.9.2011

Sport all day long

Nyt täytyy sanoa, että lihaksia särkee, luita kolottaa ja paikat on mustelmilla. Tämä kaikki on seurausta eilisestä urheilupäivästä, joka järjestettiin Erasmus-järjestön puolesta kaikille kansainvälisille opiskelijoille täällä Groningenissa.

Puolenpäivän aikaan aloitettiin ja muutamaa taukoa lukuunottamatta urheiltiin aina puoli yhdeksään asti illalla. Voin sanoa, että aika puhki olin päivän päätteeksi!

Mutta hauskaa oli! Päästiin pelaamaan kaikkia mahdollisia (ja mahdottomia) lajeja, jalkapallosta aina koripalloon ja salibandyyn. Ja oli luvassa vähän tankotanssia ja salsaakin.


Tällä porukalla ollaan nyt menty viime päivät. Ryhmässämme on italialaisia, espanjalaisia, yksi unkarilainen, saksalainen, belgialainen ja tietysti myös suomalainen vahvistus.

Koripallossa vastaamme osui joukkue, johon kuului italialainen kaksimetrinen koripallonpelaaja.
Arvatkaa miten peli päättyi... :P

Mutta onneksi omassa joukkueessamme oli myös italialainen Francesco,
joka vei muita jalkapallosaa 6-0!


Ja jos tankotanssissa olisi kilpailtu, olisimme voittaneet helposti!
Unkarilainen balettitanssijamme Lili oli sen verran taitava :)


Eli ei se ihan pelkkää juhlimista ole täällä. :) Tänään illalla on vuorossa on hollannin kielen opetusta, siitä tulee mielenkiintoista. Voit vaikka itse kokeilla ääntämistä lausumalla tämän osoitteen: Verzetsstrijderslaan. Ja äännettyäsi sen, laita osoite Googlen kääntäjään ja klikkaa sieltä "kuuntele". Että sillä tavalla... :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...