16.9.2011

Kysykää!

Sain päähäni, että vaikka kommentteja saan blogiini harmillisen vähän, se ei tarkoita etteikö teillä satunnaisilla- tai vakiokävijöillä voisi pyöriä mielessä jotain kysyttävää minulta! Satun nimittäin tietämään, että jonkin verran teitä tänne kuitenkin eksyy päivittäin... ;)

Joten, nyt annan vapaat kädet ja suorastaan vaadin teitä kysymään, mitä ikinä mieleenne juolahtaa!!! Liittyy se sitten johonkin aikaisempaan kirjoitukseeni, opiskeluuni täällä ulkomailla tai Suomessa, Hollantiin, siihen millainen minä olen tai mistä pidän tai ihan mihin tahansa maan ja taivaan väliltä, minä lupaan vastata parhaani mukaan :)
Ja tosiaan, vaikka olisit ihan sattumalta eksynyt juuri tänään blogiini ensimmäistä kertaa, rohkaise mielesi ja kysy jotain blogistani tai kerro miten tänne tupsahdit! Kommentin voi jättää myös anonyymisti :)

Voitte myös samalla ilomielin kertoa jotain pientä itsestänne, ketä teitä siellä oikein on ja miksi olette päätyneet blogini pariin? Jättäkää ihmeessä toiveita tulevista aiheista vaikkapa liittyen Hollannissa asumiseeni tai sitten jostain ihan muusta.

Näin saan samalla sopivan tilaisuuden pieneen blogihiljaisuuteen, kun Mies tulee tänne luokseni viikonlopuksi! Eli sovitaan, että kysymyksiä, ehdotuksia ja terveisiä voi lähettää maanantai iltaan saakka!

Katsotaan onko saldo pyöreä nolla, vai ilahdunko iloisesti? ;)


Tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä!!! :DHi guys! I've noticed that I have regularly some foreign readers, so now I'm offering a chance to ask anything you have always wanted to ask from me! Don't be shy, you can ask anonymously if you like :)
Make me happy and send some questions okay?!


4 kommenttia:

 1. mitkä ovat lempiblogejasi? luetko suosittuja blogeja vai jotain vähän "erikoisempia"? jos voisit tehdä jonkunlaisen blogilistan ja pienet esittelyt niistä! :)

  VastaaPoista
 2. HIhii, Heippa Johanna! Pakko oli vaan kertoo et en oo ikinä lueskellu yhtä ainuttakaan blogia, en edes pienen pientä pätkää... Kunnes aloit kirjottaa omaa ja tutustuin sun kautta blogien maailmaan. Eli mä oon lukenu sun joka ikisen postauksen vaikka en oo ikinä mitään kommentoinu ja sit innostunu lukemaan joidenki muidenki blogeja, kiitos sinun <3 Ja mun kysymykseni: Ootko ollu tähän asti tyytyväinen päätökseesi lähteä sinne kauas puoleksi vuodeksi? T:Kuppiksen tytskä =)

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Löysin blogisi muutama kuukaisi sitten ja siitä asti vieraillut ahkerasti sivuillasi. Sinulla on mukavia juttuja ja kuvia ja kiva tyyli kirjoittaa. Erityisesti nyt seuraan mielenkiinnolla blogiasi, kun olet vaihdossa Hollannissa. Olen nimittäin itse lähdössä vaihtoon Hollantiin ensi kevääksi! Siksi olisi aivan ihana kuulla paljon juttuja elämästä ja olosta siellä :) Erityisesti olisi kiva lukea asumisesta, ruuasta, opiskelusta ja opiskelijaelämästä sekä siitä, miten sitä oikein pystyy olemaan pidemmän aikaa erossa siitä omasta kullasta... Tämä oli muuten elämäni ensimmäinen blogikommentointini, jospa nyt alkaisin ahkerammin skriivamaan kommentteja vaikkapa tänne sun blogiin. Uskon, että ne ovat kuitenkin tärkeä asia blogin pitäjälle.

  VastaaPoista
 4. missä päin hollantia asut ja mitä opiskelet siellä? millaista elämä on hollannissa? onko kulttuurissa millaisia eroavaisuuksia, kun vertaa suomeen?

  VastaaPoista

Hei! Jätä kommentti, kysymys tai vaikka vain terkkuja.

Vastailen mahdollisimman pian!

-Johanna-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...